CRM specialist (relatiebeheer)


Kunt u nog zonder ’n goed CRM systeem?


Elke organisatie die haar klanten en relaties centraal stelt kan vandaag de dag niet meer zonder een adequaat en handzaam CRM (customer relationship management) systeem. Een goed opgezet, en functioneel ingericht CRM levert al snel na de invoering rendement op. Een klant voelt maar al te goed, of ie als nummer, of als Koning wordt behandeld. Een goed en snel systeem helpt daarbij als geen ander.


Rendement


Daarnaast levert een goed CRM letterlijk rendement op, omdat klanten worden behandeld (als u dat wenst) naar klantwaarde. Naar de toegevoegde waarde van een klant, of klantgroep. Simpel gezegd: grote (of veelbelovende) klanten en relaties  groot (en veelbelovend) behandelen! En een CRM is daarbij onmisbaar gereedschap.
Endeco Consultancy is CRM specialist van het eerste uur. Wij hebben talloze organisaties  geholpen met de oriëntatie op, en de implementatie van een CR systeem. Stuk voor stuk bedrijven, die de klant centraal stellen. En die het begrip ‘klantwaarde’ hanteren om de omgang met hun klanten te sturen. Het kan geen toeval zijn, dat al deze bedrijven al jaren succesvol zijn...


Standaard of maatwerk, maar altijd efficiënt


Afhankelijk van uw organisatieomvang, ambities, aantal medewerkers, organisatievorm, bewerkingsgebied en de aard van uw bedrijf, bieden wij keuze uit (bewezen goede) standaardpakketten, en uit maatwerk. Of uit een mix van deze twee. Maar altijd komen wij met elkaar tot de meest efficiënte oplossing. Dat is de kracht van Endeco ICT Consultancy. 

Meer weten over CRM? <Klik dan hier>

 
 

Support

Uiteraard is persoonlijk support een van de belangrijkste services van Endeco ICT Consultancy.

lady

Onze medewerkers staan voor u klaar!